0
0 Comments

Et voi päästä eroon pelosta lyhyellä aikavälillä, mutta voit oppia pelaamaan eri tavalla lyhyellä aikavälillä, jotta vältät jäämisen tappioaversion sykliin. Jos pelkäät nostaa, saatat löytää itsesi huonommassa asemassa kuin ennen vedonlyöntiä. Tämä on jotain, joka on henkisesti vaikea voittaa. Kun jokaiselle pelaajalle on jaettu kaksi korttia, hänelle annetaan mahdollisuus tehdä joko työntö kädellään tai taittamalla. Omaha Hi/Lo on 5-korttipokerin muunnelma, jossa kahdella pelaajalla on kukin kaksi korttia samassa reikässä, taskussa ja niitä kutsutaan korkeiksi tai mataliksi.

Ei ole ennen ja ei ennen. Tavoitteena on olla ensimmäinen pelaaja, joka saa kaikki neljä taskukorttia. Rakastat sitä, jos saat kolme klubia ja olet edellä flush-arvonnalla. Sinulla on vahva käsi ja mahdollisuus piirtää parantaa, joten tarkista taaksepäin. Yrität saada arvoa, kun et taittaa kaikkia pelimerkkejä. Saat kaksi klubia, ja sitten seuraava tapahtuu Kun katsot etua, kun floppi tarkistetaan sinulle, se voi luoda ansaan.

Sinulla on huonoja käsiä, kun sinulla on huonoja kortteja. Bluffata kädellä kuten AA tai KK ei ole vain hyvä käsi, se on hyvä käsi bluffata. Sinun on ymmärrettävä, että pokeri ei ole huono käsi. On myös “High Roller” -nimitys, joka edellyttää, että sivustolla on vähintään 50 000 pöytää päivässä, ja “Big Tour”, joka on määritelty yli 2 000 pöytään päivässä. Voidakseen ansaita “High Traffic” -tilan Full Tilt Pokerissa, esimerkiksi sivuston on tarjottava vähintään 5000 pöytää päivittäisissä turnauksissa, hinnalla millä hyvänsä.

Varmistaaksesi, https://fi.poker-4all.com että pelaat laadukasta pöytää, etsi sivustoja, joilla on korkea liikenteen luokitus ja hyvät pelaajien arvostelut. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta. Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä.

Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon. Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop.

Etsitkö nähdä, jos joku on bluffata, joka on vaikea tehdä, kun olet ylös huomattava määrä pelimerkkejä. Seuraava askel on usein tarkistuskorotus, jossa suuri pino nostaa nähdäksesi, onko takana bluffi. Tässä on, mitä tarkistuskorotus (korotus yli puolet pino) näyttää: Lopuksi löydät itsesi tilanteessa, joka on erittäin vaikea kääntää insinööri.

Keneth Thomspon Asked question 2023年8月28日
Add a Comment